top of page

Acerca de

Vacature content specialist

 

Wat ga je hier precies doen?

Kun jij in 5 woorden vertellen wat een ander in 5 zinnen vertelt? Ben jij een sociaal dier en snap jij hoe je on- en offline een boodschap helder overbrengt? Ben jij een doelgroep denker die met ons marketingteam nieuwe creatieve marketing campagnes doeltreffend kan inzetten? Je hebt de vrijheid om jouw creativiteit voor onze opdrachtgevers in te zetten en compleet uit te werken. 

 

Daarbij is het natuurlijk wel handig dat je een aardig woordje kunt pennen. Want of het nu gaat om een stukje tekst voor op social media, een website of in een video; tekst is onmisbaar in ons vak. Je weet dan ook met jouw teksten de doelgroep te raken. 

 

Het is belangrijk dat je een passie hebt voor contentcreatie en social media. We zijn namelijk gespecialiseerd in het optimaal inzetten van LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok en Pinterest. In deze functie ontwikkel je campagnes en analyseer en optimaliseer je deze met behulp van je eigen creatieve inzicht.
 

Bovenaan staat; geen dag hetzelfde. Nu horen we je denken, maar je zit toch elke dag op kantoor achter je computer? Nee hoor, dat is zeker niet het geval! Je gaat namelijk regelmatig op pad om content te maken. Van bouwplaats tot tussen de paarden en het gebak. Fotografie- en videoskills zijn dan ook een pré. Nog niet alles in huis qua skills? No worries, oefenen in onze fotostudio of op cursus gaan, behoren ook tot de mogelijkheden.

 

En nog even in bulletpoints:

  • Je bent creatief, ondernemend en resultaatgericht;

  • Je bent een sociaal dier;

  • Een beetje commercieel denken is je niet vreemd;

  • Je hebt affiniteit met schrijven, social media en content maken;

  • Net je studie afgerond of al wat relevante werkervaring, dat maakt ons niet uit. We hebben liever gewoon iemand met veel inzet, verfrissende ideeën en goede energie. 

 

Waar wacht je nog op?

Solliciteer! Stuur je CV en je motivatiebrief naar melissa@burobereik.nl en dan reageren wij zo snel mogelijk. 

Vragen? Of koffie drinken?

Mail naar Melissa Vlietman, melissa@burobereik.nl. Liever even whatsappen of bellen? Dat kan op 06 44 37 91 61.

WhatsApp Image 2022-11-16 at 2.32.04 PM.jpeg

Zie jij jezelf hier al zitten? Geen dag hetzelfde, werken voor veel verschillende opdrachtgevers en vooral veel gezelligheid in een groeiende Start-Up. Bij Buro Bereik vinden we het belangrijk onze opdrachtgevers blij te maken, maar natuurlijk ook onszelf! We zijn professioneel en serieus in ons werk, maar houden net zo van lachen, gesprekken voeren over het leven en lekker creatief bezig zijn. 

bottom of page