top of page
Zoeken

Video content

Video content, we zien het steeds meer voorbijkomen. Toch wordt er nog te weinig gedacht aan het maken van een video voor social media apps. We maken nog massaal te lang durende horizontale video’s met bumpers en lappen tekst. Maar dat is niet wat je volgers op social media willen zien.


Waarom video’s? Je moet op de socials binnen een paar seconden de aandacht weten te grijpen van je volgers én deze vervolgens weten vast te houden. En dat is niet makkelijk. Video's laten in een paar seconden zien of het beeld interessant genoeg is.

TikTok en Reels We hebben het in de vorige post al over gehad; TikTok is niet meer te ontwijken. Maar ook reels nemen onze platformen over. Facebook en Instagram hebben nu de optie om video content op te plaatsen. En dit is een boost voor je weergave.


Weergave booster

Een boost voor je weergave dus, zolang je video’s niet te lang zijn. Hier zit namelijk een max aan van 30 seconden. Ook Instagram stories laten zien dat 15 seconden genoeg tijd is. Wil je toch een langer verhaal vertellen? Maak dan je volgers nieuwsgierig, zodat ze door swipen naar de volgende video, naar je profiel gaan of je zelfs gaan volgen om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes. Meer weten over video content? Wij helpen je graag verder! Neem contact met ons op.
18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page