top of page
Zoeken

Professionele portretfoto’s onmisbaar?


Profielfoto’s, de één verandert met liefde wekelijks van selfie, de ander vindt een plaatje van zichzelf maar niks. Tóch is een professionele profielfoto onmisbaar. Maar waarom eigenlijk? Wij leggen het uit. Waarom kiezen voor een professionele zakelijke portretfoto? Misschien vraag je je af waarom je zou investeren in goede zakelijke portretfoto’s. Waar moet je deze voor gebruiken en voegt het nou echt wat toe? Ja, een zakelijke portretfoto voegt écht iets toe. Veel meer dat je in eerste instantie zou denken. 1. Een goede profielfoto doet wonderen op LinkedIn Een eerste indruk vindt steeds vaker online plaats. Mensen willen weten wie jij bent en welk gezicht er achter een bedrijf zit. Foto’s trekken nu eenmaal aandacht in onze maatschappij. Wedden dat jij ook vaak als eerste naar afbeeldingen kijkt?


2. Zakelijke portretfoto's ondersteunen je merkidentiteit Een profielfoto is vaak ook de eerste indruk die potentiële klanten krijgen van je bedrijf en merk. Met een portret fotoshoot kun je in één keer zorgen voor een uniforme uitstraling voor alle werknemers, passend bij de uitstraling van jouw bedrijf. Niet alleen op LinkedIn, maar bijvoorbeeld ook op je website.


3. Een profielfoto geeft vertrouwen. Een goede profielfoto zegt heel veel over jou en de bedrijfscultuur en kan mensen overtuigen om zaken met je te doen. Het straalt vertrouwen en kwaliteit uit. Je krijgt meteen een beeld van de persoon voor je. Ook wordt de drempel om contact op te nemen verlaagd.


Buro Bereik maakt professionele portretfotografie om jou én je bedrijf beter zichtbaar te maken op social media. Overtuigd? Neem contact met ons op voor meer informatie.

81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page