top of page
Zoeken

Instagram Guides; wat moet je weten?

In een Instagram Guide kun je jouw favoriete inhoud op één plek bewaren. Dit kunnen je eigen berichten zijn of die van andere accounts. En dit kan ontzettend handig zijn. Hier is alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met Instagram-gidsen!


Wat is Instagram Guide? Instagram-gidsen is een functie waarmee gebruikers gemakkelijk aanbevelingen, tips en andere inhoud van individuele makers, kleine bedrijven of merken kunnen delen. Met een combinatie van tekst en beeld lijken Instagram-gidsen op blogposts en helpen ze je om diepgaande inhoud voor je volgers te creëren. Hoewel ze op hun eigen tabblad verschijnen, los van je hoofdfeed, kunnen ze worden ontdekt op de explore-pagina of via Instagram stories!

Verschillende soorten Guides Instagram biedt drie verschillende soorten Instagram-gidsen; berichten, producten of plaatsen. Of je nu je inhoud wilt groeperen, producten die je verkoopt wilt promoten of een uitgebreide reisgids wilt delen; alles is mogelijk met Instagram-gidsen.


Waarom Instagram Guides gebruiken?

Het is vrij snel en eenvoudig om Instagram-gidsen toe te voegen aan je marketingstrategie. Hier zijn een paar redenen om Instagram-gidsen te gaan gebruiken!

- Merkloyaliteit vergroten

Het maken van Instagram-gidsen is een andere manier om jouw volgers waardevolle content te geven. Door een Instagram-gids te maken die het verhaal of doel van jouw bedrijf deelt, bouw je aan een betere connectie met jouw volgers.

- Meer kansen om te verkopen

Productgidsen zijn een geweldige manier voor winkels om hun producten te promoten! Of het nu gaat om het uitlichten van je bestsellers of het maken van een cadeaugids; door Instagram Shop en Instagram Guides aan elkaar te koppelen, vergroot je het bereik.

- Houd volgers betrokken

In plaats van je bericht in hun feed te zien en voorbij te scrollen, kan een gids jouw volgers helpen meer te weten te komen over het verhaal van je merk, nieuwe producten te ontdekken en zelfs te kijken naar soortgelijke berichten die je hebt gedeeld.Hulp nodig bij het maken van een Instagram-gids of andere posts op sociale media? Wij helpen je graag verder! Neem contact met ons op.
33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page