top of page
Zoeken

Meer bezoekers op je website? Ga bloggen!

Bijgewerkt op: 7 feb. 2022


Bloggen is een geweldige manier om contact te maken met je publiek en je publiek aan je te binden. Het is ook een manier om jezelf als expert in jouw vakgebied neer te zetten.


Wil je bezoekers helpen meer content te ontdekken? Link je blogpost aan maximaal 3 verschillende categorieën. Kies categorieën die het beste bij de onderwerpen van je blog passen, bijvoorbeeld Eten, Mode, Reizen, etc. Voor eenvoudige navigatie is het het beste om de categorienamen kort te houden - titels van 1 tot 2 woorden. Voor een overzichtelijke weergave van het navigatiemenu raden we aan maximaal 7 categorieën te gebruiken.


Voeg sfeervolle afbeeldingen toe aan je blog. Sfeervolle afbeeldingen maken je blogposts visueel aantrekkelijker voor je publiek, dus kies afbeeldingen die indruk maken. Voeg leuke video's toe om je publiek te betrekken en ervoor te zorgen dat ze blijven terugkomen voor meer. Wil je je post nog mooier maken met een galerij? Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de inhoud aan te passen en je lezers te boeien.


Wil je meer tips over het schrijven van een blog? Neem vrijblijvend contact met ons op.
20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page